返回列表 回復 發帖

20070

Det er med dyp sorg at vi kunngjøre at Graham Leggat, elskede administrerende direktør ved San Francisco Film Society, døde i sitt San Francisco hjem den 25. august 2011, etter at en 18-måneders kamp mot kreften.
Han var 51.
For nesten seks spennende og transformative år,nike free sko, Graham Leggat ledet San Francisco Film Society med ukuelig vilje, dash og design, sier Pat McBaine, president for Film Society styre. Hans visjon, lederskap, lidenskap, arbeidsmoral, utholdenhet, fantasi og dristig sammen med sin fargerike språk og onde skotske sans for humor har uutslettelig merket vår organisasjon med en verdifull arv og forlot den i best form - kunstnerisk, organisatorisk og økonomisk - i sin 54-årige historie. Graham var svært stolte og takknemlige for hans år ved filmklubb og ofte referert til dem som de beste årene av sitt liv. Det er ingen tilfeldighet eller tilfeldighet at disse årene har også vært de beste årene i livet til Film Society. Vårt styre og ansatte er dypt bedrøvet over tapet av vår leder, kollega og venn, men inspirert av hans eksempel og minne til å fortsette sitt arbeid, og bygge på sine prestasjoner og visjoner.
Leggat ble utnevnt til administrerende direktør for Film Society den 15. oktober 2005. Han umiddelbart bygd en strategisk plan som forbedret Film Society omdømme med både filmskapere og publikum, og produserte bemerkelsesverdige resultater. I de fem årene han var administrerende direktør ansatte vokste 11-35. Styret nesten doblet, 12-22. Driftsbudsjettet utvidet 2-6 millioner og ble balansert hvert år. Bidratt inntekter økte 1-3 millioner. Medlemskap steg 98 prosent, billettsalg steg 62 prosent og kvitteringer for Film Society Awards Night, rose organisasjonens største årlige pengeinnsamling hendelse, 42 prosent. The San Francisco Film Society ble forvandlet fra en to-ukers-a-års filmfestival produsent til en helårs kulturinstitusjon med et stadig nasjonal betydning,nike free run 3, og gir programmer og tjenester i tre virksomhetsområder: utstilling,nike free, utdanning og filmskaper tjenester. En artikkel i San Francisco Examiner i oktober 2010 bemerket at Film Society har gjort en forvandling av en eventyrfilm.
Under Leggat ledelse, utvidet Film Society året rundt programmering og nå presenterer en robust Fall Season of syv fokuserte festivaler inkludert Hong Kong Cinema, Taiwan Film Days, NY / SF International Children Film Festival, fransk Cinema Nå Cinema by the Bay, San Francisco International Animation Festival og New italienske Cinema.
Tidligere i år avsluttet Leggat et etterlengtet mål når Film Society annonsert en historisk lease-signering som vil gjøre det mulig for organisasjonen å tilby sin kritikerroste utstilling, utdanning og filmskaperen tjenester programmer og hendelser på en daglig helårsbasis for første gang i organisasjonens etasjer 54-årige historie. Den 1. september, San Francisco Film Society | Nye Folk Cinema åpner dørene i Super stilige state-of-the art 143-seters kino ligger i den ultra-moderne New People bygger på 1746 Post Street (Webster / Buchanan) i Japantown .
Den filmklubb har nå en helårs utdanning avdelingen som tilbyr media alfabetisering til over 10.000 K-12 studenter, høyskole og universitet programmer for å hjelpe elevene overgangen inn i profesjonell filmproduksjon arena og mer enn 120 kurs og workshops per år i film håndverket og filmvitenskap for filmskapere, filmgoers og cinephiles i alle aldre og ferdighetsnivåer.
Leggat spissen signeringen av en avtale med Film Arts Foundation i 2008 som førte til etableringen av Film Society filmskaper Services, som tilbyr en komplett pakke med programmer og aktiviteter som skal fremme kreativitet og videre karrieren til uavhengige filmskapere. Filmskaper Services overvåker en av de største film stipendprogram i landet og gjennom 2013 vil ha spredt mer enn 3,5 millioner til fortelling og dokumentarfilmskapere. I tillegg, gjennom et samarbeid med San Francisco Film Commission, har produksjonen kontorlokaler blitt gitt for dusinvis av lokale filmskapere, mens flere hundre flere har dratt nytte av en pulserende finanspolitiske sponsing program, som gir produksjon og bistand.
Leggat visjon også omfattet publisere landets eneste regionale nettet daglig film magasin, SF360.org, grunnlagt i 2006 i samarbeid med Indiewire. Publikasjonen har nå mer enn 1000 stykker av original kunst journalistikk og serverer et bredt publikum av filmskapere, fagfolk og entusiaster fra hele verden som besøker nettstedet, abonnere på den ukentlige nyhetsbrev og delta i det voksende SF360 samfunnet. En rekke historier om Leggat vil bli vist på området i de kommende dagene, leser tanker og hyllester kan bli lagt i kommentarer på SF360.org.
Leggat etterlater seg foreldre Graham og Marilyn av Niagara Falls, Canada, sønn William og døtre Vhary og Isabelle, søster Alexandra Leggat of Toronto, viet partner Diana Chiawen Lee og tidligere kone Ellen Hughes, mor til hans døtre og tidligere kone Lillian Heard, mor til sin sønn.
I stedet for blomster, kan donasjoner i Leggat minne gjøres til San Francisco Film Society. Kondolanser skal sendes til inmemoryofgrahamsffs.org eller c / o Jessica Anthony, SFFS, 39 Mesa Street, Suite 110, The Presidio, San Francisco, 94129 CA.
En minnegudstjeneste, åpent for publikum, er planlagt i slutten av september. En avskjedsbrev som han skrev i juli 2011 kunngjorde sin avgang fra Film Society kan leses på sffs.org.
Related articles:
返回列表